Beste zwemliefhebber van Mounewetter, zoals u in de media al hebt kunnen lezen, heeft het kabinet besloten de zwembaden per 11 mei de mogelijkheid te geven om hun bad te kunnen openen. Dit is echter alleen mogelijk als een aantal voorwaarden wordt voldaan. Zo mag er in de maand juni maximaal maar 30 personen (incl. medewerkers) gelijktijdig in de accommodatie aanwezig zijn. Ook geldt  de 1,5 meter voor alle personen van 13 jaar en ouder.
Omdat het economisch niet rendabel is en organisatorisch moeilijk te organiseren valt, hebben veel zwembaden besloten hun bad gesloten te houden.
Het bestuur van Mounewetter heeft in overleg met haar bedrijfsleidster mevr. v.d. Vliet en haar medewerkers besloten de uitdaging aan te gaan om het voor haar trouwe zwemmers toch mogelijk te maken om te komen zwemmen. Om teleurstellingen te voorkomen kan nu wel al gezegd worden, dat we met z’n allen concessies moeten doen ten opzichte van vorige jaren.
Ook hier geldt “SAMEN DOEN, MAAKT SAMEN STERK”.
We streven ernaar om begin juni het bad als pilot voor een maand te openen. Mocht de pilot een succes zijn, dan zal deze in de daaropvolgende maanden worden voortgezet. Het succes van de pilot zal sterk afhangen wat er in deze corona tijdperk gebeurt en hoe we samen de discipline kunnen opbrengen om ons aan de regeltjes te houden.
Want ook voor Mounewetter geldt, dat de gezondheid en veiligheid van onze gasten, maar zeker ook van onze medewerkers leidend zullen zijn.

Voor verdere informatie verzoeken wij u om regelmatig onze website, https://zwembadmounewetter.nl/ in de gaten te houden. Ook zal voor zover mogelijk het nieuws op facebook te lezen zijn.